Konstiga jag?

Haha igår kväll när jag skulle gå coh lägga mig kom jag på att jag inte ställt min väckarklocka på min mobil, och den låg i vardagsrumet och jag orkade inte hämta den, så jag ropa på min mamma men sen så råka jag somnaxD  Så sen kom min mamma med min mobil jag jag ställde klockan när jag sovxD hade typ ett öga öppet  enligt min mamma.... ? haha helt sjukt!xD men jag kmr ihåg att jag bara släppte min mobil så den rammla under min säng men sen så somnade jag direkt igen, haha men den ringe faktis i morse så jag måste gjort rätt:D ganska coolt tkr jagxD aja nu måste jag gå ciao! 

Helgen

Min helg har varit låång! man kan säga att den redan började på i fredags! Jo i fredags var jag och träningstävlade i södertörn^^ Jag hoppade bara 70cm (hahaxD) men det gick bra^^ fast jag kom fel på ett hinder så jag rev det sen så va det sista hindret jääätte läskigt (tyckte Ida iaf) Så hon ville först inte hoppa det men jag drev på så hon tog att onstigt hopp över det och rev, men hopped belv som sagt lite konstigt så jag hamna på sniskan så jag låg typ på hennes hals (xD) men jag kunnde hålla i mig ööver mållinjen men efter den så delade jag och Ida på oss haha! Och jag kunnde inte göra något annat en att garva åt det när jag gick utxD så jag tyckte det blev lyckat^^ Sen i lördags började jag med att åka och rida 10.30^^ det gick super bra hon va shit fin:D (hästen assåxD) sen drog jag hem och duschade sen skulle jag på  70års fest... men jag drog först till min farmor och farfar och väntade på att kl skulle bli 18.30 för dte var då festen började:P
Och jag kan bara säga en sak, Skit tråkig! xD haha bara gammlingar där som och typ nåra småbarn... så jag hade det inte så skojigt precis... men iaf jag var där till typ 22.30 så jag var inte där så länge:P då drog jag hem till min farmor och farfar igen och väntade på att min pappa skulle städa klart så vi sen kunnde dra hem. Kl typ 12 så kom han och jag drog hem:P sen så gick jag och la mig för jag skulle nämligen dra upp kl 6 idag xD usch usch uschxD För idag har jag varit och jobbat på S-tälje ridklubb^^ har stått och säljt mat och godis och det var rätt kul faktis^^ stog där till kl 11 sen så kollade vi lite på hästhoppning för det var tävling där^^ sen så var det bara att åka hem och jag var då skit trött så jag gick å la mig igen (xD) och sov nån timma^^ fett nice:D sen snart ska jag på bio^^ ska typ se, Watchmen :P Tror den handlar om nån super hjälte elr nåt sånt. aja hoppas ni har haft en bra helg nu måste jag plugga till HK provet jag har imorn... xD Ciao!

Godkväll

Hej hej! Oj oj oj ser att jag inte bloggat på super länge!:O  Har liksom inte hunnit:/ jag har ridit massor och haft mkt att plugga.... Men nu har det börjat avta sig. Fick till backa både mitt No prov och musikprov idag, vg på båda:O Det trodde jag då aldrig.... xD Och idag hade jag Ma prov:( Fast jag tror det gick ganska nra fakits! Och nästa vecka har jag Hk prov.... och imorn har jag engelska redovisning... blää säger jag bara! Nu måste jag skriva en engelska dialog och en engelsk meny... som ska in imorn!:O (AHH!) haha kul kul.... (NOT)! Sen på fredag ska jag åka och tränings tävla, och på lärdag ska jag typ på 70års fest... (blä!) och på söndag ska jag jobba på s-tälje ridskola och sälja mat och sånt och då måste jag upp kl 6 på en söndag!:O aja ska bara vara där till kl11 så jag kan dra hem å sova sen^^ aja nu måste jag plugga som in i helvete xD Ciao!

Torsdagen.

Hej hej^^ ídag i skolan så hade jag på min första lektion no prov:( Men det gick faktis bra! Är riktigt nöjd! Fast vi hade bara 40min så jag stressande igenom provet... Och sen så så skulle vi skriva vad kroppen delar hete men man såg inte ens vad det var på bilderna:/ Aja^^ Sen så hade vi bara vanliga lektioner och dagen gick ganska snabbt. sen så hade jag hoppträning hemma^^ Det gick väldigt bra:D Hoppade en 90bana och så skritt hoppade jag lite. Riktigt kuligt! nu måste jag göra massa super tråkigt engelska:( Herrå!

prov prov prov plugg plugg plugg...

Hejsvejs! Idag hade jag en ganska lungndag i skolan^^ bara att jag hade mitt livsförsta musikprovxD det gick fakits MYCKET MYCKET bättre än vad jag trodde det skulle gå:D Aja det känndes iaf bra:D Men usch imorn har jag NO prov och det känns inte alls bra! sitter och försöker få in hur det går till när en kötbulle far igenom kroppenxD inte lätt asså.... aja tur att min lärare gillar mig så jag får ett lite plus i kanten:'D haha nu måste jag fortsätta plugga... Ciao!

Godmorgon!

Godmorgon^^ har precis ätit frukost och väntar på att toa ska bli ledig^^  idag  är det en super tråkiga dag i skolan.. ingen rolig lektion alls:O och imorn har jag musikprov:S fattar typ  ingetxD  Aja det ska nog gå bra... *Host inte* ahah aja nu  ska  jag fixa mig^^ ciao;)

plums i diket!

haha idag kom min pappa på att vi skulle ut och gåxD Och det lätt i så frestrande precis men jag gjor de endå... När vi nästan var hemma så skulle vi hoppa över ett dike... och ja, ni kan ju nästan fatta vad som händexd Jag skulle ta ett snyggt litet skutt över men min ena fot hamnade lite på efter kälke... och ja den dånka i isen så den sprack och hela min fot blev dyngsur xD och lite av mitt ben. haha så jag fick gå hem med en droppande fotxD sen var det bara in med allt i trokskåpet xD haha mobbat... Aja sen resten av dagen har jag ridit  och hoppat med pållen^^ och det gick bra. Sen har jag bara varit hemma. Och idag ska min bror å min pappa på Metallica:P så dom kmr typ hem mitt i natten så jag få det lite lungt här hemma^^ aja nu ska jag ta en kvälls macka för jag åt lunch vid tre så orkar inte en hel middag. Ha en bra kväll för nu måste jag plugga:( Ciao!

Melodifestivalen!


Nu börjar melodifestivalen!:D:D;D Ni ska väl titta?

Ny header!

Idag gjorde jag en ny header:D blev ganska nöjd fakits^^ Tkr den ser rätt mysig utxD Snart börjar melodifestivalen:D:D Ska nog snart och poppa lite popcorn^^  Ciao!

Vill du ha fler besökare?

Vill du ha fler besökare på din blogg? då har jag svaret:D gå in här: http://www.viraltrafik.se/?Aj och gör som det står så kmr du få fler besökare:D det hjälpte faktis mig super mkt:D

Vanlig lördag

Idag gick jag upp kl 10.00 :P åt nyttig frukost som bestog av havregryns grött, men tuvär hade vi ingen mjölk:'( Sen drog jag till stallet kl 11.00, och red 2 hästar, och lite annat. Sen nu är jag hemma igen! Nu ska jag nog mest sitta vid datan och ladda in lite bilder från fjällen:) kanske kmr upp nåra:D ha en super mysig lörddag och ni glömmer väl inte melodifestivalen!?:D hehe^^ Ciao!

pizza kväll<3

Idag var det en ganska lungn dag i skolan:) Fast som ni nog kanske vet hade jag redovisning i tyskan, och det gick faktis ganska bra:D Men nu är det iaf skönt med fredag och man vet att man har en hel helg framför sig:D niiice säger jag bara! Idag mådde inte min pappa så bra så vi köpte pizza! MUMS säger jag bra (haha) Vem kan tacka dig till en pizza?:O
Och jag var typ as flum vid maten så gravade typ åt allting xD haha jag älskar fredagar! Men vem gör inte det!??:O :D

Oj oj oj

Äntligen har mina besökssiffror börjas höjas:D ok typ 7 besökare har jag nu men det är iaf någotXD? haha Nu ikväll måste jag plugga tyska... usch usch usch! Har redovisning imorn och jag längtar INTE till detxD får hoppas med hela mitt hjärta att våran lärare kmr vara sjukxD haha hon var sjuk idag så jag får hoppas att hon inte kmr imorgon heller:P fast hon kmr säkert göra det.... haha... aja ha en bra kväll ciao:D

Tillbaka!

Hejsan:D nu är jag tillbaka från Säfsen^^ Det var super kul:D Det fanns inte så jätte många backar men dom som fans var kuliga^^ Spec hoppbacken:D hehe såklart har jag gjort bårt mej och skrattat åt andra som gjort bort sigxD Haha vi kan väl börja mig mig.... Haha jo vi börjar väl med när jag körde in i en gammal gubbe...  Haha mina skidor började glida iväg när jag stog i lift kön, oich framför migs tog då gubben, å jag körde rätt på honom bakifrånxD haha han bara OJ så kan det gå... Hans fru såg inte heller spec glad utxD Sen så när jag skulle hoppa av ankar liften så fastnade jag såklart i den.. och rammlade xD som tur var åkte ingen bakom mig så jag han kravla bortxD Sen hände detv lite andra små sakerxD Sen kan vi väl ta dom andra som gjorde bort sigXD Haha det var en gubbe med sitt barnbarn typ, och så rammlade barnbarnet av liften, och då fick ju hans farfar/morfar hoppa av och då fastande han å tappade ena skidan och hoppade runt på en skidax'D mitt i lift backen, sen när jag ha åka förbi han så störtade han precis bakom migxD Sen när jag och O skulle hoppa på ankar liften så rammlade honxD och jag stog där och as garva och alla bakom oss blev shit suraxD tillslut kom hon upp och vi drog ivägxD ja ni kan nog fatta att jag har haft rikigt skoj:D Tuvär han jag knappt ta nåra bra bilder:/ men kanske kmr upp nåra imorgon^^

RSS 2.0