Aj aj aj...

ushc vad ont jag har:( hade idrott idag och det var såå jobbigt... orkra inte berätta allt vi gjorde, men det va iaf jobbigt. Men nu märker jag att jag måste börja använda rikiga idrottsskor, (ja jag har faktis ett par). så resultatet av dte är att jag har super ont i mina virster:( kan knappt gå.. ser ut som en halt hönaxd haha ja ja, det va ju mitt egna fel. men nu ska jag göra något annat, wihi, bye bye

Bio lördag

Woho skooola imorn!, längtar vääärkligen INTE:D haha.. aja igår va jag på Heron City för att gå på Bio, bowla och käka mat med Amanda. Vi började med att äta mat på Pizza Hut men det va gott, åt Kebab pizza!! haha kmr ni ihåg den där låten på melodifestivalen som typ gick "kebab pizza seltjoiviska" eller nåt sånt?xD hur kom den med liksom?? haha... sen så drog vi å bowla, fick faktiskt en strike, Yeah! och nåra sperrar (stolt) men inte vem som vann men kanske var lika bra det? haha. sen så handla vi massa popcorn, snaks och GODIS. men så var det bio, vi såg Ice Age 3, (hahaahha). satt å garva med småbarn runt omkring mej. haha normal humor liksom... men det va nice^^ sen så fick vi skjus hem av amandas granne:p sen så gick jag å la mig för att tycka lite synd om mig själv, jag lever nu p halstabbleter och alvedon... varför måste man vara sjuk på en helg??:( aja nu ska jag gå å träna me hunden^^ ha en bra kväll! tjoflöjtans som jag brukar säga till Eva. 

Ont i halsen:(

OJ å fy å bläää. har ont som bara den... Imorn ska jag liksom på bio å bowla med Amanda, så nu går jag faktis å läggre mej! så godnatt<3  Ska titta lite på TV i sängen å gossa med söt hunden^^ Godnatt eller kanske godkväll för er? hehe. ha det bra <3

Golf in the School!

Idag så var det 2 killar från någon golf klubb som kom till min lilla skola.  Så varje klass på högstaadiet (tror jag) fick testa golf:D Först så fick vi göra jungel golf xD  haha men han bara köra ett "hål". jag jag vann över Veroncia. hihi. sen så hade dom ställt upp massa nät på gräsplanen som man skulle försöka komma in i... Och ja jag vet inte rikitgt om dte gick så där suuuper ba direkt, men det va super skoj iaf^^ Alla borde faktis gå å testa det någon gång i sitt liv tycker jag! Men det va allt godbaajs<3

OMG:O

OJ OJ OJ! Hur i mormors ostsås kunnde jag glömma Idol!? ÅÅHH vad arg jag bliir! ja ja får titta på dte imorn ist:)
Tittade lite på biofilmer, men det fanns då inte mkt! Har faktiskt inte sett Ace Age 3... Kan det vara nåt? hmmm ja ja^^ hare gött nu då:D Bye!!


Im hoome

Todeluuu, haha, nu har jag kommit hem från stallet där det var terräng träning och det är = SKIT KUL!
Haha aja men tror inte direkt att ni bryr er? men men har kommit fram till att jag inte orkar göra någon bloggdesign idag... men kanske imorn? men på lördag ska jag iaf på bio!!:D men nu ska jag iaf kolla lite på vad som finns, ha en bra kväll! 

Woho!

Nu ska jag åka och träna!:D Hörs i kväll, ha en underbar dag av dagen som är kvar^^

Hmm...

Hmm tänkte om jag kanske skulle ta å göra en ny bloggdesingn? det är ju höst nu och inte vår direkt... (om endå det var så!) men jaa ska nog fundera ut någon snygg färg som jag ska ha^^ Eller den kanske inte måste vara höstig?? Jag tror jag vet vilken färg jag ska ha! Hihi ni får se när den är klar vilken det blev!

Im back!!!

Hejsan svejsan! Gud va länge sen det va jag bloggade sist!:O Men nu tänkte jag, jag börjar igen:D så nu är jag tillbaka. Hoppas alla haft det bra! jag har iaf det. Men ska förska skriva så mkt som möjligt bye bye!

RSS 2.0